game nieuws Log in

Detective Pikachu | Pixel Vault

Warner Bros. deelt vandaag de trailer van de Pokémon-film Detective Pikachu via hun social media-kanalen. In deze live-action-film zien we de bekende gele muis Pokémon met een zachte vacht, een Sherlock Holmes-petje en de stem van de enige Ryan Reynolds.

De film is gebaseerd op het Nintendo 3DS spel Detective Pikachu. Het verhaal in de film is daarom ook gedeeltelijk gelijk aan het spel. Het verhaal gaat namelijk over Tim Goodman, een jongeman die op zoek is naar zijn vermiste vader. Goodman en Pikachu besluiten samen te gaan werken om Goodmans vader te vinden. Tijdens hun zoektocht komen ze in aanraking met Lucy Stevens die een Psyduck heeft als Pokémon-partner.

Rob Letterman is de regisseur van de film. Letterman heeft zelf een grote voorkeur voor de eerste generatie Pokémon, maar vertelt dat de kijker veel verschillende Pokémon van verschillende generaties in de film kan gaan zien. Hij vertelde in een interview met IGN dat hij, toen het karakteridee van Detective Pikachu aan hem gepitcht werd, gelijk verliefd werd op het verhaal:

The Pokemon Company, they’ve already made many, many movies of Ash, and they came to Legendary with this idea of using a new character. So when I came onboard, I was pitched this character of Detective Pikachu, and I fell in love with the story behind it.

Acteur Justice Smith, bekend van onder andere zijn rol in Jurassic World, speelt het personage Tim Goodman. Kathryn Newman is in de film te zien als de waarheidzoekende Lucy Stevens. Ryan Reynolds is te horen als niemand minder dan Pikachu. Voordat Reynolds de rol kreeg zijn er nog veel andere namen aan bod gekomen. Enkele namen die genoemd werden waren Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Danny Devito. Uiteindelijk was het Reynolds die vanwege zijn unieke kwaliteiten perfect was voor de rol.

Pokémon Detective Pikachu is vanaf 10 mei 2019 te zien in de bioscoop.Meer weten:

Lees hier al het Detective Pikachu nieuws >>

Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Trailer: Nieuwe trailer Detective Pikachu toont life action-Pokémon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *