game nieuws Log in

Granblue Fantasy Project ReLink | Pixel Vault

Ontwikkelaar PlatinumGames heeft de eerste beelden laten zien voor haar nieuwe project: Granblue Fantasy: Project Re:Link. Of de game ooit naar het Westen komt, is nog maar de vraag.

PlatinumGames werkt al een tijdje aan het nieuwe project rondom de mobiele game Granblue Fantasy. In 2016 kondigde de studio al aan dat het een samenwerking was aangegaan met Cygames, de originele ontwikkelaar van de mobiele game. Met het uitbrengen van de video zijn nu de eerste beelden van de game te zien.

Het eerste gedeelte van de video is vooral een showcase van de techniek en de omgeving van de game. Hierin zien we een klein idyllisch dorpje waarin het hoofdpersonage een wandeling maakt. Daarna schakelt de video over naar een gevecht, waarin we typische PlatinumGames-actie zien. Een hoop ontwijken en het maken van combo’s, wat weer zorgt voor veel prachtige effecten op het scherm. Uit de beelden blijkt dat de game een echte action-JRPG gaat worden, in plaats van turn-based gevechten.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de game. Ook blijft het nog onduidelijk of de game ooit naar het Westen komt. De originele mobiele game, Granblue Fantasy, is in Japan al meer dan 18 miljoen keer gedownload. Ondanks dat is de game nooit officieel in het Westen uitgebracht.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *