game nieuws Log in

Dat de Game Awards ondertussen niet alleen meer om uitreikingen draait dat mocht de Game Awards van 2016 wel uitwijzen. De show zat namelijk bomvol nieuwe trailers waaronder eentje van Nintendo gericht op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Afgelopen nacht vond de Game Awards van 2016 plaats in Los Angeles. De Game Awards boden naast het benoemen van winnaars uit de genomineerden diverse trailers om de gamers volledig te vermaken. Zo passeerde onder andere een nieuwe gameplay-trailer van Mass Effect: Andromeda de revue. Ook Nintendo had wat nieuws voor ons, namelijk een nieuwe trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die hierboven te bekijken is.

Enkele weken geleden kregen fans van de Zelda-franchise een teleurstellend gerucht te horen. De game, die gepland stond voor een release in maart, zou namelijk mogelijk pas in juni verschijnen. Tot op dit moment heeft Nintendo hier echt geen bevestiging over geuit. Breath of the Wild zal uitkomen voor de Nintendo Switch en Wii U.

 


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *