game nieuws Log in

Shazam! | Pixel Vault

DC Films en Warner Bros. Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgeven voor de film Shazam! In de trailer speelt Zachary Levi de hoofdrol als superheld Shazam. Alleen neemt hij deze de rol van superheld niet altijd even serieus. 

We kennen een heleboel superhelden die allemaal op de een of andere manier hun krachten hebben verworven. De ene is afkomstig van een andere planeet, de andere krijgt zijn krachten door middel van een spinnenbeet. Maar wat als je je krachten kan krijgen door het uitroepen van één simpel woord?

In Shazam! kan de 14-jarige Billy Batson zichzelf veranderen in een superheld door het woord “Shazam” uit te spreken. Daardoor veranderd de tiener in een volwassen versie van zichzelf met diens eigen superkrachten. Zijn lichaam mag er dan wel uitzien als dat van een volwassene, zijn gedachten zijn dat zeker niet. En wat doe je als je als 14-jarige ontdekt dat je in het bezit bent van superkrachten? Lol trappen!

Dat is ook precies wat er gebeurd in de film. De 14-jarige jongen wil namelijk niets liever dan ontdekken welke speciale krachten hij allemaal bezit. Die ontdekkingen en het leren beheersen van deze krachten moeten op een sneltempo gebeuren, want de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana (Strong) zit hem op de hielen.

De film is vanaf 4 april 2019 te bekijken in de bioscoop.Bron:

Tags:

2 reacties

  1. Pingback: Nieuws: Jason Momoa keert in 2022 terug als Aquaman | Pixel Vault

  2. Pingback: Jason Momoa keert in 2022 terug als Aquaman – News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *