game nieuws Log in

Minecraft Earth | Pixel Vault

Bij de lancering van Pokémon GO was deze app zeer populair. Op het moment van schrijven zijn er nog steeds liefhebbers die deze mobiele game spelen. Binnenkort krijgt deze titel echter concurrentie. De maker achter Minecraft kondigde vrijdag namelijk de mobiele game Minecraft Earth aan. 

In de aankondigingstrailer zien we hoe spelers hun fantasie via augmented reality de vrije loop kunnen laten. Zo bouwen en verzamelen ze erop los en krijgen ze vervolgens de kans om hun creaties te bekijken. Dat is ook precies wat ons te doen staat in Minecraft Earth. In deze game bouwen spelers samen of alleen Minecraft-creaties in het klein en plaatsen deze vervolgens in de echte wereld via augmented reality. Naast bouwen moeten we ook dingen verzamelen, trachten we diverse uitdagingen te voltooien en proberen we te overleven.

Minecraft Earth krijgt deze zomer een gesloten testfase voor Android en iOS. Om hieraan deel te nemen moeten je je inschrijven via de website. Aangezien het over een gesloten bèta gaat, komt niet iedereen die zich inschrijft in aanmerking. Om Minecraft Earth te kunnen spelen, moet je minimaal over Android 7 of iOS 10 beschikken.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *