game nieuws Log in

Disenchantment | Pixel Vault

Mocht je Matt Groening niet kennen: hij is de bedenker van The Simpsons en Futurama. Wanneer dat soort grote namen aan nieuwe projecten beginnen, is het altijd even goed opletten en dit weekend verscheen er een trailer van Groening’s nieuwe project Disenchantment.

Disenchantment is een nieuwe Netflix-serie die later dit jaar moet verschijnen. Er worden vooralsnog twintig afleveringen gemaakt, waarin we niemand minder dan prinses Bean volgen. In de trailer zien we dat ze een radicale keuze maakt in haar middeleeuwse leven en er vervolgens zelf op uit gaat met haar elfenvriend Elfo en een kleine duivel genaamd Luci. Samen komen ze allerlei magische en minder magische figuren tegen en wordt er heel wat gedronken. De trailer laat er dan ook weinig twijfel over bestaan dat dit een tekenfilm voor volwassenen is:

Hoewel de serie een middeleeuws fantasythema heeft, is de humor en stijl van Groening onmiskenbaar in de korte trailer. Het eerste seizoen van Disenchantment wordt in een keer op Netflix gereleased op 17 augustus. Iedereen met een abonnement kan de serie dan bekijken.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie