game nieuws Log in

Ancestors: The Humankind Odyssey | Pixel Vault

Ontwikkelaar Panache Digital Games blikt alvast vooruit op Ancestors: The Humand Kind Odyssey waarin we teruggaan naar de meest primaire fase van de mensheid. Het is een fase waarin de mensheid nog lijkt op apen, maar dan met meer haar en spieren. De nieuwe trailer geeft ons een voorproefje van wat voor een avontuur deze ontdekkingstocht moet worden.

Meer haar en spieren, maar ook meer natuurlijke vijanden. Ancestors: The Humankind Odyssey is een ontdekkingstocht door het Afrika van 10 miljoen jaar geleden, waarin we nog niet bepaald bovenaan de voedselketen stonden. Er heerst een constante dreiging om opgegeten te worden of om gewoon uit een boom te vallen. Creatief regisseur Patrice D├ęsilets van Panache Digital Games meldt in de trailer dat het geen game wordt waarin je van alles moet doden en lekker je ding kunt doen. Het is echt overleven.

Verder wordt er wat meer ingegaan op wat voor gameplay we kunnen verwachten van de game. Het is volgens D├ęsilets niet de bedoeling dat de speler in Ancestors aan de hand wordt meegenomen en telkens een lijstje met doelen moet afwerken. Het is de bedoeling dat de game een groot sandbox-avontuur wordt, waarin je zelf bepaalt hoe dit avontuur eruit ziet.

Ancestors: The Humankind Odyssey moet ergens dit jaar verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *