game nieuws Log in

Iron Fist | Pixel Vault

Vandaag geeft Marvel een nieuwe trailer vrij van het tweede seizoen van Marvel’s Iron Fist. Waar Iron Fist Danny Rand (Finn Jones) in het eerste seizoen nog te maken had met een innerlijke strijd, zien we in deze trailer dat hij zich klaarmaakt om te gaan vechten voor zijn stad Manhattan. Danny zal het tegen niemand minder dan zijn oude vriend, maar nu vijand, Davos (Sacha Dwahan) opnemen. Deze heeft de identiteit overgenomen van de Steel Serpent.

In de eerste trailer van het tweede seizoen van Iron Fist werd helaas niet veel prijsgegeven over het nieuwe seizoen behalve de releasedatum. Het tweede seizoen van de reeks verschijnt namelijk op 7 september 2018. Gelukkig bevat deze nieuwe trailer veel nieuwe beelden.

Danny hoeft de rol van Defender van Manhattan niet alleen op zich te nemen. Colleen Wing (Jessica Henwick) en Misty Knight (Simone Missick) staan immers aan zijn zijde. Het duo zal samen de Daughters of the Dragon vormen. Het ziet ernaar uit dat dit seizoen intenser en bloederig zal worden dan seizoen 1.

Om de actiescènes in dit seizoen er beter uit te laten zien, is Black Panther-stuntcoördinator Clayton Barber aan het team toegevoegd. Het eerste seizoen van Iron Fist kreeg immers best wat kritiek te verduren over de verschillende vechtscènes.

Iron Fist seizoen 2 zal op 7 september te zien zijn op Netflix.Bron:

Tags:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *