game nieuws Log in

Planet Zoo | Pixel Vault

Frontier Developments breidt zijn arsenaal aan themapark-simulators uit. Dat doet het de ontwikkelaar deze keer niet met een pretpark of met een Jurassic Park, maar met een dierentuin. In een trailer kondigt Frontier namelijk Planet Zoo aan. 

In Planet Zoo bouwen en beheren spelers hun eigen dierentuin. Het is de bedoeling om naast de gasten ook de dieren blij te maken. Volgens de beschrijving is elk dier uniek en verkennen ze de wereld die jij voor hen bouwt. In de game kiezen spelers of voor de zandbak- of voor de verhaalmodus.

Degenen die kiezen voor het verhaal bouwen op verschillende delen van de wereld een dierentuin. In de zandbak-modus kun je je fantasie echter volledig de vrije loop laten. Daarin kun je namelijk volledig vanaf nul de zoo van je dromen bouwen. Let wel op, want elke beslissing beïnvloedt het gedrag van je gasten en dieren.

Planet Zoo verschijnt ergens in de herfst van dit jaar voor Steam. Wil je graag weten hoe de vorige simulatie-titels van deze ontwikkelaar uitpakten, check dan de review van Planet Coaster en de review van Jurassic World Evolution.Meer weten:

Lees hier al het Planet Zoo nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *