game nieuws Log in

For Honor | Pixel Vault

Year 3 Season 1 van For Honor loopt stilaan ten einde. Het tweede seizoen van dit derde jaar is echter al bekendgemaakt. Dit seizoen heet Sakura en start op 2 mei. Dat maakte Ubisoft bekend via een persbericht.

Het tweede seizoen verwelkomt de nieuwe canopy-map, de Hitokiri-krijger en verbeteringen aan de Lawbringer en Raider. Buiten de nieuwe samoerai-krijger zijn al deze extra’s gratis beschikbaar op 2 mei. Year 3 Pass-bezitters krijgen daarentegen wel direct op deze dag toegang tot deze krijger. Voor alle anderen is het wachten tot 9 mei. Dan is de krijger namelijk in te ruilen voor vijftienduizend staal.

De Hitokiri zijn krijgers die in afzondering leven omdat hun vertrouwen in de mensheid volledig zoek is. Het woord zelf betekent doodslager en dit mag je gerust letterlijk nemen. Gelukkig hebben deze samoerai nog een erecode en die zorgt ervoor dat enkel criminelen hun doelwit zijn. Deze krijger vermoordt de misdadigers in kwestie met zijn Masakari-strijdbijl. Kies je voor deze krijger dan krijg je de keuze voor ofwel de mannelijke Yato of de vrouwelijke Sakura.Meer weten:

Lees hier al het For Honor nieuws >>


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *