game nieuws Log in

Toy Story 4 | Pixel Vault

Disney Pixar deelt vandaag leuk nieuws: de eerste teaser trailer van de film Toy Story 4. Al onze bekende speelgoedvrienden zijn weer van de partij in dit vierde deel van de bekende Toy Story-franchise. Woody, Buzz, Jessie, Mr. & Mrs. Potato Head en anderen zijn allemaal te zien in de korte teaser die Pixar vandaag op YouTube deelt.

Cowboy Woody (Tom Hanks) is altijd al zeker geweest van zijn plek in de wereld en dat zijn reden van bestaan het beschermen van zijn kind is. Het maakt hem niet uit of dat Andy of Bonnie is. Wanneer Bonnie in de groep een nieuw soort speelgoed introduceert genaamd ‘Forky’ en Woody op reis gaat samen met oude en nieuwe vrienden, ontdekt Woody hoe groot de wereld wel niet kan zijn voor speelgoed.

Alle bekende stemmen van de speelgoedpersonages komen weer terug voor deze laatste film van de franchise. Tom Hanks speelt de altijd zekere Woody, Tim Allen is spaceranger Buzz Lightyear en Joan Cusack is te horen als Cowgirl Jessie. Estelle Harris en wijlen Don Rickles zijn terug als Mr. & Mrs. Potato Head. Dinosaur Rex (Wallace Shawn) en Slinky Dog (Blake Clark) zijn natuurlijk ook weer van de partij.

Het verhaal van Toy Story 4 zou eerst een romantische komedie worden, waarin Woody en Bo Peep eindelijk een stelletje zouden worden. Het verhaal was geschreven door Rashida Jones en haar schrijfpartner Will McCormack. Het duo stopte echter met werken aan het project vanwege de behandeling van vrouwen en mensen van kleur door de studio.

Toy Story 4 is in de zomer van 2019 te zien in de bioscoop.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *