game nieuws Log in

Dissidia Final Fantasy NT | Pixel Vault

Dissidia Final Fantasy NT komt in 2018 naar de PlayStation 4. Dat heeft Square Enix vandaag officieel aangekondigd. Dissidia Final Fantasy NT is een Final Fantasy fighting game die gebaseerd is op een Japanse arcade game. De game bevat meer dan twintig bekende Final Fantasy-personages, waarmee spelers het in teams tegen elkaar op kunnen nemen.

Dissidia Final Fantasy NT is een port van Dissidia Final Fantasy, een arcade game die in 2015 exclusief in Japan verscheen. De game wordt ontwikkeld door Team Ninja en uitgegeven door Square Enix. Eerder, in 2008 en 2011, verschenen er ook al twee Dissidia Final Fantasy-titels voor de PlayStation Portable.

In Dissidia Final Fantasy NT kunnen spelers aan de slag met bekende Final Fantasy-personages zoals Cloud Strife, Sephiroth, Tidus, Lightning en Terra Branford. Met deze personages kunnen spelers elkaar in team-based gevechten in 10 verschillende arena’s te lijf gaan. Ook bevat de game kenmerkende Final Fantasy summons zoals Ifrit, Shiva en Odin.

Dissidia Final Fantasy NT zou een aantal nieuwe elementen bevatten ten opzichte van de arcade game. Zo zou de game Final Fantasy XV hoofdpersoon Noctis als speelbaar personage bevatten. Bovendien zou er voor de PlayStation 4-release gewerkt worden aan een heel nieuw verhaal. Dit verhaal wordt geschreven door Kazushige Nojima, de auteur die in het verleden werkte aan games als Final Fantasy XV, Final Fantasy X en Kingdom Hearts.Meer weten:

Lees hier al het Dissidia Final Fantasy NT nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *