game nieuws Log in

Aladdin | Pixel Vault

Vijf maanden geleden kondigde Disney de live-action-film van Aladdin aan via een teaser. De film verschijnt eind mei en heeft nu een officiele trailer gekregen. Hierin worden we voorbereid op de live-actionfilm van de oorspronkelijke tekenfilm.

In de trailer zien we het bekende verhaal van Aladdin en zitten de autoriteiten van Agrabah het straatschoffie achterna. Nadat Aladin iedereen te slim af is, ontmoet hij prinses Jasmine en is hij totaal van slag. Om het hart van deze prinses te veroveren stuurt slechterik Jafar hem de Grot der Wonderen in om een magische lamp te vinden. In deze lamp zit een geest die drie wensen in vervulling kan doen gaan.

Naast enkele nummers die bekend in de oren klinken, krijgen we ook een voorproefje van alle bekende personages. Zo komen de aap Abu, het vliegend tapijt en enkele grappige scènes met de geest voorbij. Daarnaast zien we ook hoe Aladdin het hart van prinses Jasmine probeert te veroveren. Hoe het eindresultaat eruit ziet, komen we op 24 mei 2019 te weten.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Trailer: Live-actionfilm van Mulan krijgt eerste teaser | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *