game nieuws Log in

Xenoblade Chronicles 2 | Pixel Vault

We kunnen het weekend fijn beginnen met wat moois om naar te kijken. Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet en daarin zien we beelden gericht op de aankomende uitbreiding van Xenoblade Chronicles 2.

De E3 van dit jaar zat stampvol met mooie dingen en een daarvan was de aankondiging van de uitbreiding voor Xenoblade Chronicles 2. Deze draagt de naam Torna: The Golden Country en dient als prequel voor de officiële game. Tijdens het grote event in juni konden we al genieten van een aankondigingstrailer. Natuurlijk is dat niet genoeg, we willen altijd meer beelden. Nintendo weet daarin te voorzien en met de nieuwe video, die maar liefst zes minuten duurt, hebben we weer genoeg om te kijken.

In de trailer zien we meer van het verhaal, de gameplay, de personages en de wapens waarmee zij het gevecht aangaan. De video is helaas in het Japans, maar je hebt vast geen woorden nodig om te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Erg lang hoeven we niet te wachten voordat we met de uitbreiding aan de slag kunnen. Op 21 september verschijnt deze namelijk al, exclusief voor de Nintendo Switch. Het is een standalone game, dus het is mogelijk om de game te kopen en te spelen zonder in het bezit te zijn van Xenoblade Chronicles 2.Meer weten:

Lees hier al het Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country nieuws >>

Bron:

Tags:

Media
https://www.youtube.com/watch?v=o9m7J8fiudg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *