Trademark Need for Speed Arena geregistreerd

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Trademark Need for Speed Arena geregistreerd

Electronic Arts heeft een aanvraag ingediend voor het registreren van een trademark bij het European Union Intellectual Property Office. Hierbij gaat het om de trademark voor “Need for Speed Arena”.

Electronic Arts heeft een aanvraag ingediend voor het trademark “Need for Speed Arena”. Deze aanvraag is hier te vinden. Op deze pagina is te zien dat de aanvraag 7 november ingediend is en dat Need for Speed Arena valt onder de categorieën “computer game software”, “downloadable computer game software” en “video game software”. Daarnaast wordt er ook aangegeven dat het een “on-line computer game” zou kunnen zijn. Meer details zijn nu nog niet beschikbaar, maar zodra de aanvraag wordt geaccepteerd, zal dit zeker veranderen.

Nu is het natuurlijk de vraag wat deze registratie betekent. De meest voor de hand liggende optie is dat het hier gaat om de naam van een nieuwe titel binnen de Need for Speed-serie. Ghost Games was namelijk verantwoordelijk voor Need for Speed: Rivals in 2013, waarna ze drie jaar hebben gewerkt aan de Need for Speed reboot die vorig jaar uitkwam. Daarnaast kan de naam ook duiden op een online platform voor kleinere toernooien binnen de serie, zoals EA dat ook heeft geïntegreerd in games als FIFA. Zodra er meer bekend wordt over de invulling van “Need for Speed Arena”, lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.