game nieuws Log in

Respawn Entertainment, de ontwikkelaar van de online multiplayer-game Titanfall, heeft aangegeven dat er toch wat angst bestaat voor de lancering. Een fan vroeg op Twitter aan topman Vince Zampella of hij net zo uit keek naar de lancering van de game volgende maand, waarop deze aangaf dat dit zo was maar er toch wel wat angst bestond.

De zorgen hebben vooral te maken met de zware netwerkfuncties die de game nodig zal hebben. De online shooter die de nadruk heeft op multiplayer gaming zal onder andere veel gebruik maken van cloud-functionaliteiten. “We willen dat de lancering zo soepel verloopt als mogelijk is”, aldus Zampella op Twitter, “De bèta zou moeten helpen”. Electronic Arts, de uitgever van het spel, heeft flinke kritiek gekregen op de rommelige release van Battlefield 4. Zij verzekerden spelers vorige week echter dat Titanfall niet tegen zulke grote problemen zou aanlopen.

Vorige maand werd er bevestigd dat er een bèta-test voor Titanfall zal worden gehouden maar een datum is nog niet vrijgegeven. Veel bronnen melden dat de bèta-test op 14 februari van start zou gaan, maar Respawn Entertainment heeft nog geen officiële aankondiging gedaan. Wel heeft Zampella aangegeven dat de speler geen pre-order nodig heeft om mee te doen met de bèta-test. Helaas blijft het tot op heden onduidelijk hoe toegang tot de testperiode kan worden bemachtigt.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *