game nieuws Log in

https://www.pixelvault.nl/review/titanfall-2-veelal-singleplayer-feestje/

De aankomende first-person shooter van Respawn Entertainment, Titanfall, zal halverwege februari een open bèta krijgen op zowel PC als Xbox One. De proefperiode zal een week duren en op 14 februari beginnen. De bèta zal voor iedereen beschikbaar zijn, in tegenstelling tot geruchten die gisteren verschenen.

Gisteren maakte de Franse website Xboxygen bekend dat mensen die de game bij de Franse winkelketen Zappos hadden gereserveerd enkel toegang zouden krijgen tot de proefperiode, waarna bekend werd dat ook winkeliers van Gamestop deel mochten nemen aan de bèta. Vandaag maakte ontwikkelaar Respawn Entertainment via Twitter bekend dat de open bèta voor iedereen te spelen zal zijn tussen 14 en 21 februari.

Hoe spelers zich in kunnen schrijven voor de open bèta zal binnenkort bekend worden. Titanfall is de eerste game van ex-Infinity Ward kopstukken Jason West en Vince Zampella. De game zal exclusief te koop zijn voor de Xbox One en PC, al heeft de studio al wel aangegeven dat het een vervolg op alle platformen wil uitbrengen.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *