Titanfall 2 komt eraan, maar nog lange niet

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Titanfall 2 komt eraan, maar nog lange niet

CFO Blake Jorgensen van EA heeft toegegeven dat we Titanfall 2 kunnen gaan verwachten, alleen zal het nog een lange tijd duren voordat het klaar is. Volgens Jorgensen komt Titanfall 2 pas in EA’s fiscale jaar van 2017. Als we geluk hebben.

EA’s fiscale jaar begint en eindigt altijd op 31 maart. Volgens Jorgensen kunnen we Titanfall 2 pas verwachten als EA’s fiscale jaar van 2017 in is gegaan, wat betekent dat we Titanfall 2 pas vanaf 31 maart 2016 kunnen verwachten. Maar ook daar leek Jorgensen niet al te positief over.

Volgens een aantal hints zal Titanfall 2 dit keer niet exclusief zijn voor de Xbox One. Kleine berichten vanuit de kant van de maker, Vince Zampella, indiceren dat de game multiplatform zal gaan en naast de Xbox One en pc, ook de PlayStation 4 aan zal doen.

Het is slecht nieuws voor de fans van Titanfall; de game werd met veel bombarie aangekondigd en uitgegeven, maar liep al gauw met een sisser af. Momenteel is de online-community allesbehalve groot en de servers zijn niet bepaald drukbezocht. Mensen waren de game al redelijk snel beu, al is er geen echte duidelijke reden waarom spelers de game al zo snel de rug toedraaiden.