Titanfall 2 geen onderdeel van EA Access of Origin Access

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Titanfall 2 geen onderdeel van EA Access of Origin Access

Het lijkt erop dat spelers niet eerder aan de slag kunnen met Titanfall 2 door middel van het EA Access- en Origin Access-programma van de uitgever. Dit blijkt uit documentatie van Electronic Arts en opmerkingen van ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Het nieuws dat Titanfall 2 niet in EA Access (of de pc-variant Origin Access) zal zitten, komt van GameReactor. Uit een gesprek met mensen van de studio blijkt dat de game geen onderdeel zal vormen van het programma. Ook op de FAQ van de diensten is niets terug te vinden over de game, wat wel te verwachten is voor een dergelijke titel.

In het gesprek met de website geeft Respawn Entertainment geen specifieke reden voor de uitsluiting van het programma. Maar er is hoop: mogelijk komt er in de toekomst verandering in, al zal dat niet meer dit jaar zijn. Met de uitsluiting is het voor spelers niet mogelijk om de game enkele dagen eerder te spelen. Ook zullen leden geen korting krijgen op de aanschaf van de game, iets wat bij veel andere titels wel het geval is.

Titanfall 2 ligt op 28 oktober in de winkels voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Benieuwd naar de game? Lees dan onze preview van de singleplayer-campagne of onze hands-on ervaring met de multiplayer.