game nieuws Log in

Lord of The Rings | Pixel Vault

Amazon heeft een tijdje geleden onthuld dat het werkt aan een serie rond Lord of the Rings. Veel details over deze serie zijn nog niet bekend en gaan gepaard met een heleboel geruchten. Amazon onthult vandaag de tijdsperiode waarin de serie zich afspeelt en ontkracht daarmee enkele geruchten.

Amazon heeft via een bericht op Twitter vermeld dat de serie zich afspeelt in de Tweede Era van Midden-Aarde. Dat wil zeggen dat de kans zeer klein is dat er personages uit de films van Peter Jackson terugkeren. Een eerder gerucht suggereerde dat de serie zou draaien rond een jeugdige versie van Aragorn. Omdat de originele films zich afspelen tijdens de Derde Era lijkt deze kans zeer klein.

Dat de serie zich focust op de slechterik Sauron is een mogelijkheid aangezien hij zijn opkomst en ondergang beleefde tijdens deze periode. Sauron liet gedurende zijn regeerperiode de bekende ringen smeden en veroorzaakte de val van het eiland Númenor. De tweet toont namelijk een afbeelding van een kaart waarin datzelfde eiland te zien is.

Verdere details over de serie zijn schaars al hebben we nu wel een betere indicatie over eventuele verhaallijnen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *