gamenieuws Log in

Star Wars Battlefront 2 | Pixel Vault

Nog maar een paar dagen en dan is het zover: dan verschijnt Star Wars Battlefront II. Met de release van de game om de hoek heeft EA vandaag het schema voor het The Last Jedi-seizoen in de game vrijgegeven. In dit schema is te zien wanneer de verschillende DLC’s uitkomen. Tijdens het The Last Jedi-seizoen worden er onder meer nieuwe personages en maps uit de laatste Star Wars-film toegevoegd aan Battlefront II.

Het The Last Jedi-seizoen van Star Wars Battlefront II gaat vanaf 5 december officieel van start. Op die datum moet je als speler een keuze maken om je aan te sluiten bij The Resistance of The First Order. Vervolgens komen op 13 december de eerste nieuwe helden naar de game. Vanaf die datum kunnen Battlefront II-spelers namelijk aan de slag met Finn en Captain Phasma.

Naast de twee nieuwe helden komen er op 13 december ook twee nieuwe maps uit The Last Jedi naar de Battlefront II. Crait is de nieuwe Galactic Assault map en D’Qar de nieuwe Starfighter Assault map. Ook komt er in de vorm van de A-Wing van Tallie Lintra een nieuw schip naar de game. Ten slotte worden er op 13 december de nieuwe Resurrection hoofdstukken toegevoegd aan de singleplayer van Battlefront II.

Star Wars Battlefront II - The Last Jedi | Pixel Vault


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie