The Game Awards 2017: THQ Nordic kondigt nieuwe game aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Game Awards 2017: THQ Nordic kondigt nieuwe game aan

Trek je sneeuw schoenen maar alvast aan. Vannacht werd er tijdens The Game Awards 2017 aangekondigd dat THQ Nordic volgende week een nieuwe game uitbrengt.

THQ Nordic heeft vannacht tijdens The Game Awards een nieuwe game aangekondigd die vanaf volgende week door middel van Early Acces beschikbaar is. De game heet Fade to Silence en is ontwikkeld door Black Forrest Games. De game is gemaakt met de Unreal 4 Engine en komt op 14 december naar Steam Early Access.

Fade to Silence is een survival game die zich afspeelt in een post-apocalyptische ijstijd. Je moet zien te overleven in deze ijzige wereld en tegelijkertijd ook de Corruption bevechten. Hoe de Corruption precies in het verhaal past, is nog niet bekend. In de trailer is wel te zien dat de spelers de macht hebben om bepaalde aspecten te bouwen, zoals muren en platformen.

Hoewel de game vanaf volgende week donderdag dus al via Steam te spelen is, komt de game uiteindelijk ook naar alle consoles zodra de game de volledige release heeft bereikt.