The Division krijgt morgen nieuwe update met Global Events

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
The Division krijgt morgen nieuwe update met Global Events

Tom Clancy’s The Division krijgt morgen een verse update waarmee de game naar versie 1.7 wordt getild. De update voegt verschillende nieuwe functies toe zoals Global Events en Encrypted Caches.

Via een trailer maakt Ubisoft het nieuws van de nieuwe update bekend. De voornaamste toevoeging aan The Division komt in de vorm van Global Events. Dit nieuwe evenementensysteem brengt een extra laag aan moeilijkheid naar de game, maar deze tijdelijke evenementen zullen wel weer exclusieve gear opleveren. Daarnaast komen er Activity Events die bepaalde missies en Incursions moeilijker maken in ruil voor nog meer gear.

Het achievement-systeem in de game gaat ook op de schop: voorheen nog Feats heten ze nu Commendations. Iedere Commendation levert je ook weer een symbool op dat je kunt laten zien op de kleding van je agent. Daarnaast introduceert Ubisoft Encrypted Caches, loot boxes die ontgrendeld kunnen worden door middel van sleutels die te vinden zijn in de wereld. Ook is het mogelijk om deze te openen door middel van betaalde Premium Credits. Deze loot boxes bevatten cosmetische items en emotes.

Daarnaast komt de update nog met kleinere veranderingen. Zo zijn er nu classified sets van uitrusting te vinden, kun je een gasmasker opzetten en is het mogelijk om je agent een ander uiterlijk te geven bij de kapper. Ook de Survival DLC krijgt verschillende veranderingen in het scoresysteem.

De update is vanaf morgen gratis te downloaden. Het eerste Global Evenement ‘Outbreak’ is vanaf morgenavond te spelen en gaat door tot en met 22 augustus.