game nieuws Log in

The Division 2 | Pixel Vault

De gesloten bèta van The Division 2 zit er sinds afgelopen weekend op, maar Ubisoft heeft goed nieuws te melden. Nadat er eerder aanwijzingen verschenen die wezen op de komst van een open bèta, heeft Ubisoft deze nu officieel bevestigd. Concrete details over de inhoud van deze bèta onthult de studio echter pas op een later moment. 

Op de website van The Division 2 staat te lezen dat de open bèta begint op 1 maart 2019. Deze eindigt drie dagen later op 4 maart en is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Concrete details over de inhoud van de bèta zijn voorlopig nog een mysterie. In een livestream die eerder deze week plaatsvond, liet de presentator een hint vallen naar deze open bèta. Daarin vertelde hij dat de problemen die er waren in de gesloten bèta opgelost zijn in de open bèta.

Een bericht op Twitter maakte ook melding van een open bèta nadat een speler de vraag stelde of er beloningen waren voor het spelen van de bèta. Daarop kreeg hij als antwoord dat er beloningen zijn voor degenen die een specifieke missie voltooiden in de open en gesloten bèta.

The Division 2 is vanaf 15 maart 2019 beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.Meer weten:

Lees hier al het The Division 2 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *