The Banner Saga 2 komt in april naar Steam

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
The Banner Saga 2 komt in april naar Steam

Stoic Games heeft deze morgen bekendgemaakt dat het tweede deel in hun turn-based strategy gameserie, The Banner Saga 2, op 19 april zal verschijnen. De game zal dan exclusief voor pc en Mac beschikbaar worden. Momenteel kunnen spelers de game nog met korting pre-orderen.

Stoic Games maakte het nieuws vandaag bekend op de Steam-pagina van de game. Daarbij geeft de studio aan dat de game momenteel te pre-orderen is met 10% korting. Hierdoor betalen spelers momenteel 17,99 euro in plaats van 19,99 euro, wat de game zal kosten na de release. Volgens Stoic Games moet The Banner Saga 2 tegelijk op Windows en OS X verschijnen.

The Banner Saga verscheen origineel in 2014 na een Kickstarter-campagne en viel snel in de smaak bij spelers en pers over de hele wereld. In de game stuur je verschillende facties aan in een poging te overleven tijdens een strenge winter en barre tijden. Volgens de ontwikkelaar moet de serie een trilogie worden, waardoor we dus nagenoeg zeker ook nog op een derde deel kunnen rekenen.