game nieuws Log in

Overwatch | Pixel Vault

Iedereen die graag beter wil worden in Overwatch krijgt nu hulp van Blizzard. Het bedrijf onthulde via de officiële blog van de game de replay-functie, waarmee spelers een wedstrijd terug kunnen kijken. De replay-functie is voorlopig enkel uit te proberen via de publieke test-servers (PTR) van de game voor pc.

Net zoals veel andere games krijgt Overwatch nu ook een replay-functie. Via deze functie kunnen spelers hun voorgaande wedstrijd opnieuw bekijken. Zo kunnen ze hun wedstrijden vanuit de verschillende standpunten zien: first-person, third-person of vogelperspectief.

Naast de verschillende camerastandpunten biedt de replay-functie ook de mogelijkheid om de herhalingen te versnellen of te vertragen. Hierdoor zien spelers precies wat er fout of juist goed ging tijdens hun speelsessies. Daarnaast is het bij het vogelperspectief mogelijk om de UI te verbergen.

Pc-gebruikers kunnen de herhalingsfunctie vinden bij het spelersprofiel-menu. Daar vinden ze herhalingen van hun tien laatste wedstrijden in bijna alle modi. Herhalingen van de tutorials en trainingswedstrijden worden echter niet opgeslagen. Als laatste laat Blizzard weten dat de laatste tien replays gewist worden wanneer de game een patch krijgt.Meer weten:

Lees hier al het Overwatch nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *