game nieuws Log in

The Walking Dead - Pixel Vault

De serie The Walking Dead blijft kijkers al zeven seizoenen boeien, maar ook Telltale Games’ gameserie begint binnenkort aan haar derde seizoen. Wel een maandje later dan de bedoeling was, want de verwachte releaseperiode van november 2016 is net niet gehaald.

De subtitel van het derde seizoen van The Walking Dead: The Telltale Series is A New Frontier. In dit seizoen kruip je in de huid van Javier, die op zoek is naar familie in een wereld die verscheurd is door de zombieplaag die al vier jaar duurt. In de zoektocht kom je Clementine tegen, een jonge dame die bijna alles kwijt is geraakt in de chaos die is ontstaan door de levende doden.

Op 20 december verschijnt de eerste episode van het nieuwe seizoen voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, iOS en Android. Voor mensen die veel waarde hechten aan een schijfje komt er ook nog een fysieke versie van de game uit op 7 februari. Hier staat dan de eerste aflevering op en de overige vier afleveringen kunnen later van de desbetreffende store gedownload worden.Meer weten:

Lees hier al het The Walking Dead: A New Frontier nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *