Tekken 7 viert eenjarig bestaan met gratis DLC

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Tekken 7 viert eenjarig bestaan met gratis DLC

Ruim een jaar geleden kwam Tekken 7 uit. De game had aanvankelijk een moeilijke start omdat de multiplayercomponenten van de game nog niet werkten. Nadat dit na enige weken verholpen was, werd de game goed ontvangen. Nu is de game een jaar uit en dit wil ontwikkelaar Bandai Namco op een speciale manier vieren.

Tekken 7 is jarig! Om dit te vieren deelt de ontwikkelaar gratis DLC uit. De eerste DLC in kwestie draait volledig om klederdracht, waarmee je je online avatar er mooier uit kunt laten zien. In de DLC zitten in totaal zes kledingpakketten met elk hun eigen thema. Zo is er een haarstijl set, waarmee je je vechters een nieuw kapsel kunt geven, en is er ook een worstelpakket om zo je favoriete personage in een worsteluniform te kleden. Dit pakket kun je verwachten op 31 mei.

Dit is overigens niet de enige gratis DLC die je kunt verwachten voor Tekken 7. Er is sprake van meerdere gratis DLC, al is nog niet duidelijk wat de inhoud van deze pakketten is en wanneer deze uitkomen. Mocht je willen weten hoe wij Tekken 7 ervaren hebben, dan kun je hier onze review van de game lezen.