game nieuws Log in

Tannenberg | Pixel Vault

De Eerste Wereldoorlog-shooter Tannenberg begon als een uitbreiding op Verdun en kreeg later zijn eigen game. De titel was al een tijdje beschikbaar in de vroegtijdige toegang op Steam. Onlangs lieten ontwikkelaars Blackmill Games en M2H echter weten dat de game op 13 februari volledig klaar is en verschijnt op Steam. Deze release komt er naar aanleiding van de laatste grote update die de game kreeg.

Tannenberg kon in de periode van vroegtijdige toegang al rekenen op heel wat updates. Hieronder vielen de squad- en Mount Cosna-map in Roemenië. Naast de maps werd er erg hard gesleuteld aan de geluidseffecten, nieuwe wapens, de prestaties en de graphics. Maar hier bleef het niet bij. De makers voegden vandaag nog een verbeterde UI-omgeving toe. Deze kunnen we bekijken in de bijbehorende trailer.

Als Tannenberg op 13 februari volledig klaar is, voegen de makers nog de Bulgarije-map aan deze titel toe. In de onderstaande trailer krijgen we een voorproefje van hoe deze er ongeveer uitziet. Meer details rond de nieuwe map volgen in de komende maanden. Naast een map zal de game naar alle waarschijnlijk ook een winter-offensief krijgen. Net zoals over de map hebben de makers over dit offensief nog geen extra informatie naar buiten gebracht.

Nieuwe UI-omgeving

Releasedatum trailer en voorproefje Bulgarije-map
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *