game nieuws Log in

Take-Two | Pixel Vault

Het moederbedrijf Take-Two Interactive heeft een derde label opgericht voor onafhankelijke studio’s. Dit maakte het bedrijf vandaag in een video bekend.

Het label, Private Division, is vooral opgericht voor onafhankelijke studio’s. Panache Digital Games, The Outsiders, Squad, Obsidian Entertainment en V1 Interactive hebben getekend bij dit nieuwe label. Het gaat daarbij om samenwerkingen met ontwikkelaars binnen hun eigen netwerk. Dit is vergelijkbaar met wat EA doet met EA Originals.

De nieuwe RPG van ontwikkelaar Obsidian Entertainment is een van de games die onder dit label gaat verschijnen. Ook Ancestors: The Humankind Odyssey van Panache Digital Games, Project Wright van The Outsiders en een nog niet officieel aangekondigde shooter van ontwikkelaar V1 Interactive zullen onder Private Division worden uitgebracht. Daarnaast wordt Kerbal Space Program ook onder het nieuwe label uitgebracht. Deze game wist Take-Two in mei dit jaar te bemachtigen.

Het kantoor van Private Division is gevestigd in New York en heeft verder nog uitbreidingen in Seattle en M√ľnchen. Dit is het derde label dat is opgericht onder de Take-Two Interactive vlag en gaat onafhankelijk werken van Rockstar Games en 2K.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *