gamenieuws Log in

Superhot: Mind Control Delete | Pixel Vault

Goed nieuws voor fans van de artistieke first-person shooter Superhot. Er is een nieuwe, stand-alone uitbreiding aangekondigd voor de game. De uitbreiding heet Superhot: Mind Control Delete en is vandaag middels een trailer onthuld. Wanneer de volledige versie van de game precies verschijnt, is nog niet bekend, maar een vroege versie van de game is vanaf 7 december beschikbaar via Steam Early Access.

In tegenstelling tot de oorspronkelijke Superhot krijg je in Mind Control Delete de controle over twee verschillende personages met verschillende vaardigheden. Bovendien geeft de uitbreiding een roguelike tintje aan de bekende Superhot-gameplay. Zo zullen de omgevingen voor een groot deel procedureel gegenereerd worden, waardoor ontwikkelaar Superhot Team in staat is langere levels te maken.

De early acces-versie van de game is vanaf morgen speelbaar voor iedereen die in het bezit is van de oorspronkelijk Superhot. De makers waarschuwen daarbij dat het gaat om een erg vroege versie van de uitbreiding, waaraan de komende tijd nog veel veranderd gaat worden. De uiteindelijke versie van de uitbreiding zal bovendien gratis te spelen zijn voor Superhot-bezitters. Wanneer Mind Control Delete precies verschijnt, is nog niet bekend, maar Superhot Team mikt erop de game over negen tot twaalf maanden uit te brengen.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *