Log in

De DLC voor de populaire beat ‘em up Street Fighter IV zal vijf nieuwe karakters en een aantal nieuwe arena’s gaan bevatten zo is te zien bij de release trailer van Ultra Street Fighter IV. Een viertal bekende gezichten zullen de revue passeren, alsmede een nog onbekend vijfde personage die ontbrak bij de aankondiging op de Evo fighting game championships.

Street Fighter IV is nog steeds een van de meest populaire vechtspellen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De in 2009 uitgekomen game is zeldzaam in zijn lange looptijd en ontvangt nog steeds DLC en updates. Ontwikkelaar Capcom wil met de aankomende editie van de game de spelers bedanken en belonen voor de input en toewijding die getoond is.

Voor huidige spelers zal het pakket als download aangeboden worden voor $15. Een hardcopy versie zal in de winkel komen te liggen voor $40, waar ook eerdere DLC bij zal zitten en toegang tot toekomstige content inbegrepen zal zijn. Een exacte release datum van Ultra Street Fighter IV is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat de game beschikbaar wordt in het eerste kwartaal van 2014 voor alle platformen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie