Log in

Stellaris - Pixel Vault

Paradox Interactive heeft aangekondigd dat er een nieuwe uitbreiding naar de strategy game Stellaris komt die zich volledig richt op oorlogsvoering.

De uitbreiding heet Apocalypse en gaat ‘nieuwe levels van oorlogsvoering en vernietiging’ toevoegen, aldus Paradox. Dit werd aangekondigd in een trailer. De uitbreiding brengt nieuwe aanvallende en verdedigende militaire opties en uitdagingen met zich mee en geeft je de mogelijkheid om vijandige planeten compleet op te blazen dankzij het nieuwe Colossus wapen.

Daarnaast brengt de uitbreiding ook nieuwe schepen die bekend staan als Titans. Deze schepen zijn bedoeld om een vloot te leiden, omdat ze bonussen geven aan andere schepen die in de vloot zitten. Het is ook mogelijk om belangrijke systemen te versterken en om je thuisbasis te beschermen.

Apocalypse brengt ook de Marauders met zich mee. Deze groep heeft een voorliefde voor het aanvallen en leegroven van koninkrijken. Volgens Paradox is het mogelijk om Marauders in te huren om een gevecht naar je hand te zetten. Hierbij moet je echter wel oppassen dat je niet verraden wordt.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie