game nieuws Log in

Stellaris | Pixel Vault

Stellaris verscheen voor het eerst op 9 mei 2016 voor pc, Mac en Linux. Op 26 februari komt daar nog een versie bij voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit nieuwtje kondigde uitgever en ontwikkelaar Paradox Interactive aan via een persbericht en een trailer. 

De consoleversie van deze game heet Stellaris: Console Edition. Buiten de naam is er nog niets veranderd aan de game. In deze strategische game trekken spelers de ruimte in. Daar proberen ze een rijk uit te bouwen aan de hand van verscheidene gekoloniseerde planeten. Om dit rijk uit te bouwen verken je het heelal, drijf je handel of onderdruk je de vijand door met hen oorlog te voeren. Aan het begin van de game kies je je eigen volk met hun typische kenmerken en waarden. Bij die laatste bepalen we hoe deze mensen denken over tal van onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld, wat vinden zij van levende organismen in het heelal en hoe gaan ze ermee om.

Stellaris verschijnt in twee verschillende edities. De Console Edition die ongeveer veertig euro kost en een Deluxe Edition die rond de zestig euro kost. Zij die voor de Deluxe versie kiezen, krijgen bij de release de standaard game, het Plantoids Species-pakket, het Leviathans Story-pakket en de Utopia-uitbreiding. Beide pakketten zijn nu verkrijgbaar bij de PlayStation Store en Microsoft Store.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *