game nieuws Log in

SteamWorld Heist

Notice: Trying to get property of non-object in /home/pixelvau/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2893

De robotpiratengame SteamWorld Heist is momenteel alleen beschikbaar voor de 3DS, maar ontwikkelaar Image & Form heeft middels een bericht op hun officiële website laten weten dat zij nog meer in petto hebben voor fans. Het meeste zal bekend worden gemaakt tijdens PAX East Boston, maar de ontwikkelaar lichtte alvast toe wat we daar van hen kunnen verwachten.

PAX East Boston vindt plaats van 22 tot en met 24 april en het is de perfecte plek om nieuwe dingen te onthullen. Ook ontwikkelaar en uitgever Image & Form heeft daar een eigen beurskraam en deze zal het bedrijf gebruiken om nieuwe zaken te onthullen. Dankzij het bericht wordt al bekend dat er een DLC-pakket aan zit te komen voor SteamWorld Heist op de 3DS. Deze DLC draagt de naam The Outsider en zal samen met wat extra game-tweaks gratis beschikbaar zijn voor eigenaren van de titel. Er is nog geen releasedatum genoemd, maar het is te verwachten dat we mogelijk meer horen in de periode dat Image & Form op PAX East Boston staat.

Ook is er goed nieuws voor de consolebezitters die toch graag als robotpiraat de ruimte in willen: er komen HD-versies van de game aan. Deze versies zijn te spelen op de conferentie, maar verder geven de medewerkers van de ontwikkelaar er geen informatie over, zoals voor welke platforms of in welke periode we deze HD-versies kunnen gaan spelen. Het is te verwachten dat deze vragen binnenkort in Boston beantwoord zullen worden en dan kun je het hier op Pixel Vault lezen.Meer weten:

Lees hier al het SteamWorld Heist nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *