game nieuws Log in

Starlink: Battle for Atlas | Pixel Vault

Toen Starlink: Battle for Atlas in oktober van 2018 uitkwam, leek het er even op alsof deze game nieuw leven in ging blazen in het toys-to-life-genre. Dit pakte echter niet zo uit als gehoopt en dit heeft directe gevolgen voor eventuele uitbreidingen van de game.

Er komen geen fysieke uitbreidingen meer voor Starlink: Battle for Atlas. Dit heeft Ubisoft bekend gemaakt via een blog-post op de website van de game. Het besluit om geen fysieke uitbreidingen met fysieke ruimteschepen en onderdelen meer te maken, komt voort uit de tegenvallende verkoopcijfers van de game.

“Despite the immense and continuous support from our players, the sales for Starlink: Battle for Atlas fell below expectations.”

Dit betekent echter niet dat dit het einde van het verhaal is voor de game. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er een grote update aan zit te komen die digitale content toevoegt. Denk hierbij aan digitale piloten, schepen en wapens die je tijdens je missies kunt verzamelen. Daarnaast kun je ook nieuwe races, uitdagingen en missies verwachten. Wanneer we de update kunnen verwachten, is echter nog niet bekend.Meer weten:

Lees hier al het Starlink: Battle for Atlas nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *