game nieuws Log in

Stardew Valley | Pixel Vault

Onlangs kondigde Nintendo de games aan die gaan verschijnen voor de Nintendo Switch. Stardew Valley werd aangekondigd, maar zonder enige tijdsindicatie. Daar is ondertussen verandering in gekomen.

Stardew Valley is een indiegame die vorig jaar verscheen op de pc. De game doet ontzettend denken aan de oude Harvest Moon-games. Naast de pc deed de game onlangs ook de PlayStation 4 en de Xbox One aan. Het was de bedoeling dat de game ook uit zou komen voor de Wii U. Echter, deze ontwikkeling is laatst stopgezet door ontwikkelaar ConcernedApe. In ruil hiervoor heeft de studio wel aangegeven dat ze de game naar de Switch zouden porten. Tijdens de aankondiging van de Nintendo Switch werd bekend dat de game inderdaad de sprong zou maken naar de nieuwe console. Men wist nog niet te vertellen of dat dit jaar al haalbaar was of niet. Op de blog van ConcernedApe valt nu te lezen dat ze hard aan het werk zijn om de game dit jaar nog speelbaar te hebben voor Nintendo’s nieuwe console.

Verder deelt de ontwikkelaar de boodschap dat de corrupte save-files op de PlayStation 4 en Xbox One bij de eerstvolgende patch weer hersteld zullen worden. Tevens kan het probleem daarna niet meer voorkomen. Tot slot krijgen we nog de mededeling dat men druk aan het onderzoeken is of een PlayStation Vita-versie nog haalbaar is. Wanneer hier meer nieuws over komt, lees je dat uiteraard op Pixel Vault.

Stardew Valley ligt al in de digitale schappen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij het spel al gespeeld of wacht je op de Nintendo Switch en/of Playstation Vita-versie?


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *