Star Fox krijgt eigen animatieserie

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Star Fox krijgt eigen animatieserie

Nintendo heeft aangekondigd dat Star Fox een eigen animatieserie krijgt vlak voor de release van de nieuwste titel binnen de franchise Star Fox Zero. De serie gaat Star Fox Zero: The Battle Begins heten en zal aankomende woensdag middels een stream een live première krijgen.

Aankomende vrijdag komt de langverwachte Star Fox Zero in de schappen te liggen. De personages die in de titel voorkomen zullen twee dagen ervoor al te zien zijn, gezien zij een plekje hebben veroverd in de animatieserie. Nintendo zal woensdag om middernacht de eerste aflevering livestreamen op hun eigen website. Wanneer je nu naar de website gaat, is bovenstaande promotie-video te zien waarbij je in 30 seconden een klein beeld krijgt van wat je te wachten staat.

Om deze animatieserie tot stand te brengen, heeft director Shigeru Miyamoto samengewerkt met WIT Studio en Production I.G., onder andere bekend van Attack on Titan. Direct na de stream zal een, eveneens live, presentatie volgen die zich zal richten op Star Fox Zero en de eveneens op 22 april uitkomende titel Star Fox Guard.