Log in

Square-Enix heeft de mogelijkheid om een nieuw karakter aan te maken in de MMO RPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn tijdelijk stilgezet. De ontwikkelaar meldde dit vandaag op het officiële forum van het spel. Een overweldigende hoeveelheid spelers bij de lancering van de game zorgde voor een overbelasting van de server, aldus Square-Enix.

“Door de overweldigende postieve reactie op Final Fantasy XIV: A Realm Reborn lopen we helaas tegen extreem lange wachttijden aan voor gebruikers die in willen loggen en spelen. Als een tijdelijke oplossing zullen we de verkoop van digitale producten van de game stil zetten zodat we iedereen die wil spelen tegemoet kunnen komen. We zijn bezig om onze serverruimte te vergroten in de aankomende paar dagen”, aldus een officieel statement op de Facebook pagina van Square-Enix.

Toen de game gisteren gelanceed werd voor de pre-order spelers kregen een aantal Amerikaanse en Europese spelers een 1017 error te zien met de boodschap “This world is currently full. Please wait untill an opening is available and try again” bij het inloggen in de spelwereld. De game’s producer en regisseur Naoki Yoshida bood eerder deze week zijn excuses aan op het officiele forum; “Momenteel hebben we het maken van nieuwe karakters stop gezet in een aantal spelwerelden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak en bedanken jullie voor jullie begrip en medewerking”.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie