Log in

Fans van de Legacy of Kain-serie hebben lang gewacht op een nieuw deel in de langlopende serie, maar vanaf vandaag is het hoge woord er uit. Nosgoth is het langverwachte nieuwe deel, maar gaat in een volledig andere richting dan voorgaande games in de serie.

Square Enix onthulde vandaag de officiële website voor de game, inclusief de eerste beelden. In tegenstelling tot de eerdere games die voornamelijk action-adventure/rpg’s waren, zal deze game een team-based multiplayer 3rd person shooter worden, waarin de speler kan kiezen voor de humans of de vampieren. De mensen zijn zwakker, maar hebben de beschikking over lange afstandswapens, terwijl de verschillende vampier rassen (elk geïnspireerd door Raziel en zijn broers uit Soul Reaver) het van melee aanvallen moeten hebben.

De game is de eerste game in deze serie voor de studio Psyonix, die voorheen heeft gewerkt aan high profile games zoals XCOM: Enemy Unknown en Mass Effect 3. Wanneer we de game kunnen verwachten is nog niet duidelijk, net als met wat voor microtransacties Square Enix geld zal proberen te verdienen, aangezien de game het free to play model zal aanmeten. Aanmelden voor de bèta is gratis te doen op de officiële site.

Door de jaren heen heeft Square Enix meerdere malen nieuw leven proberen te blazen in de Legacy of Kain-franchise, maar telkens werden de projecten gecanceld. Nosgoth markeert de eerste game in de serie sinds Legacy of Kain: Defiance uit 2003.

 

Fans van de Legacy of Kain serie hebben lang gewacht op een nieuw deel in de langlopende serie, maar vanaf vandaag is het hoge woord er uit. “Nosgoth” is het langverwachte nieuwe deel, maar gaat in een volledig andere richting dan voorgaande games in de serie.

Square Enix onthulde vandaag de officiële website voor de game, inclusief de eerste beelden. In tegenstelling tot de eerdere games die voornamelijk action-adventure/rpg’s waren, zal deze game een team-based multiplayer 3rd person shooter worden, waarin de speler kan kiezen voor de humans, of de vampieren. De mensen zijn zwakker, maar hebben de beschikking over lange afstandswapens, terwijl de verschillende vampier rassen (elk geïnspireerd door Raziel en zijn broers uit Soul Reaver) het van melee aanvallen moeten hebben.

De game is de eerste game voor de studio Psyonix, die voorheen heeft gewerkt aan high profile games zoals XCOM: Enemy Unknown en Mass Effect 3. Wanneer we de game kunnen verwachten is nog niet duidelijk, net als met wat voor microtransacties Square Enix geld zal proberen te verdienen, aangezien de game het free to play model zal aanmeten. Aanmelden voor de beta is gratis te doen op de officiële site.

Door de jaren heen heeft Square Enix meerdere malen nieuw leven proberen te blazen in de Legacy of Kain franchise, maar telkens werden de projecten gecancelled. Nosgoth markeert de eerste game in de serie sinds “Legacy of Kain: Defiance” uit 2003. Tags:

Lees verder:

Geef een reactie