game nieuws Log in

Spyro Reignited Trilogy | Pixel Vault

Toen in november 2018 Spyro: Reignited Trilogy werd uitgebracht, was het een feest van herkenning voor fans. De game zag er prachtig uit, alleen misten spelers een belangrijk punt: ondertiteling. De nieuwe patch brengt daar nu verandering in.

Activision liet na het uitkomen van Spyro: Reignited Trilogy al weten dat ze de kritiek op het ontbreken van ondertiteling gingen meenemen. De ontwikkelaar is in ieder geval genoeg overtuigd om de ondertiteling toe te voegen aan patch 1.03. De reden van het ontbreken zou het intact houden van de originele game zijn geweest. Toys for Bob en Activision wilden zoveel mogelijk het origineel nabootsen. Toch begrepen beide ontwikkelaars dat er mensen behoefte hebben aan ondertiteling of dat mensen met een beperking dankzij ondertiteling hun game ook zouden kunnen spelen.

De nieuwe update zorgt ervoor dat in alle drie de games de ondertiteling beschikbaar is. Je kunt deze ook aan- of uitzetten. Naast de ondertiteling is er ook een optie om motion blur uit te schakelen toegevoegd en zijn er wat bugs weggewerkt.

 Meer weten:

Lees hier al het Spyro Reignited Trilogy nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *