Log in

Satellite Reign, de spirituele opvolger van de originele Syndicate-games, heeft zijn Kickstarter doel van 350.000 pond weten te behalen. 5 Lives Studios, de ontwikkelaar van de nieuwe game, maakte dit bekend. Spelers kunnen nog tot 28 juli doneren.

5 Lives Studios begon de inzameling voor de game aan het einde van juni en heeft kort voor zijn deadline het benodigde bedrag weten te behalen. Ondanks dat kunnen geïnteresseerde nog steeds geld in de game steken om zogeheten ‘stretch goals’ te behalen. Zo zullen er bij het bedrag van 380.000 pond extra nieuwe levels worden gemaakt en kan dit bedrag oplopen tot 650.000 pond. Andere stretch goals zijn onder andere vertalingen, nieuwe facties, een extra componist voor meer muziek en een multiplayer co-op campagne.

In Satellite Reign zal je, net als in de originele Syndicate-games, de controle nemen over een vierkoppig team in een cyberpunk stad. De game zal draaien om het optimaal gebruiken van de verschillende klassen, maar geeft de gebruiker de mogelijkheid om verschillende speelstijlen toe te passen. De game is momenteel in ontwikkeling voor PC, Mac en Linux. Zoals eerder gezegd, kan je hier tot 28 juli nog meebetalen aan de game.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie