Log in

Vandaag werd bekend dat South Park: The Stick of Truth op 12 december in de Europese winkels zal liggen. De Amerikaanse versie van de game rondom de populaire televisie serie zal ook een Grand Wizard editie kennen met veel extra features en exclusives.

Na het faillissement van originele ontwikkelaar THQ was het kort de vraag of de game nog uit zou komen. Snel werd bekend dat de game rondom het dorpje South Park alsnog door Ubisoft zou worden uitgegeven en ontwikkeld wordt door Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas, Never Winter Nights 2, Star Wars: Knights of the Old Republic 2) in samenwerking met Matt Stone en Trey Parker, de originele bedenkers van de serie.

De Role Playing Game zal gaan om de speler, die een nieuw gezicht in South Park is en uiteindelijk de redding moet worden van alle dienstdoende problemen. Al parodiërend zullen er verschillende klassieke RPG elementen voorkomen, alsmede veel bekende gezichten uit de serie, waaronder Eric Cartman, Kyle Brovlowski, Stan Marsh, Kenny McCormick, Jimmy Volmer, Leopold “Butters” Scotch en veel meer. De gewone versie van het spel zal 60 euro gaan kosten, de Grand Wizard editie zal naar alle waarschijnlijkheid 80 dollar gaan kosten. Of er ook een Europese van deze versie zal komen is nog niet bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie