South Park: The Fractured But Whole haalt 2016 niet

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
South Park: The Fractured But Whole haalt 2016 niet

De televisieserie South Park begint dit jaar aan het twintigste seizoen en in december zou ook de nieuwe game over de knotsgekke avonturen van Kyle, Stan, Kenny en Cartman verschijnen. Ubisoft heeft echter vandaag bekendgemaakt dat South Park: The Fractured But Whole pas volgend jaar uit gaat komen.

Het mag geen geheim zijn dat South Park een enorme groep fans heeft. Het is natuurlijk niet voor niets dat er al twintig seizoenen zijn gemaakt en de vorige game, The Stick of Truth, met open armen ontvangen werd door de fans. In een heel kort statement geeft Ubisoft ook aan dat voor het uitstel is gekozen om de hoge verwachtingen van de fans waar te maken.

The Fractured But Whole kunnen we nu verwachten in het eerste kwartaal van 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. In dit nieuwe deel van de South Park-franchise worden de toverstokken en hoeden opgeborgen en gaan de kinderen in de stad verkleed als superhelden de straat op om, als het aan Trey Parker en Matt Stone ligt, knotsgekke avonturen te beleven.