Log in

Ontwikkelaar Namco Bandai onthulde vandaag dat SoulCalibur Lost Swords een free-to-play game zal zijn. Het spel zal exclusief verschijnen via PlayStation Network voor de PlayStation 3. Hiermee treed de game in de free-to-play voetsporen van game series zoals Tekken, Ridge Racer en Ace Combat die al eerder dit soort games op de markt brachten.

De officiële bevestiging van de game kwam nadat het Japanse magazine Famitsu uitgelekte beelden publiceerde. Volgens de berichtgeving van Namco Bandai zal SoulCalibur Lost Swords een “free-to-play singleplayer ervaring zijn en zullen meerdere bekende personages, waaronder Siegfried en Mitsuguri hun opwachting maken”. Ook heeft het bedrijf gemeld aan Joystiq.com dat de game geen multiplayer modus zal bevatten.

De aankondiging van het spel was origineel bedoeld voor Europa maar een regionaal geregistreerd trademark doet vermoeden dat de game ook in Amerika het levenslicht zal zien. Vooralsnog heeft Namco Bandai geen verdere informatie losgelaten maar er zal wel meer over de game te doen zijn op de aanstaande Tokyo Game Show, aldus de ontwikkelaar.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie