Log in

Tijdens de officiele Sony persconferentie op de Gamescom in Keulen werd vandaag bekend gemaakt dat de PlayStation 4 inderdaad nog dit jaar wereldwijd zal uit komen. In Europa zal de spelcomputer op 29 November in de winkels verschijnen terwijl in Noord-Amerika de console al op 15 november in de schappen zal liggen. De prijzen zullen respectievelijk 399 euro, 349 pond en 399 dollar zijn.

Door de uitgestelde release van de Xbox One in een aantal Europese landen waren de verwachtingen hooggespannen met betrekking tot de release datum van de nieuwste telg van Sony. De PlayStation 4 zal naar verwachting nog voor de kerst overal in de Europese winkels te verkrijgen zijn, ondanks dat de PlayStation 4 momenteel al op veel plekken in een pre-order uitverkocht is.

Naast deze release datum werden op de persconferentie ook een prijsverlaging van de PlayStation Vita bekend gemaakt, van 250 euro naar 199 euro, en zal de 12 gigabyte versie van de PlayStation 3 zakken ook zakken naar een prijs van 199 euro.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie