Log in

Op de IFA, die op dit moment wordt gehouden in Las Vegas, heeft Sony de volgende telg in de generatie van Personal 3D Viewer gepresenteerd: de HMZ-T3.

Sony kwam voor het eerst met een echte 3D viewer (de Sony Glasstron uit 1997 niet meegeteld), de HMZ-T1, op de Tokyo Game beurs in 2011. De bril zag eruit alsof die direct uit een anime kwam, was behoorlijk groot en was nog bedraad. De 0,7 inch 720p OLED displays waren behoorlijk goed en met PlayStation 3 support kreeg de bril goede reviews maar was geen verkoopsucces. Eind 2012 kwam Sony met de HMZ-T2, met onder andere als extra 3D support en 5.1 surround geluid.

Nu heeft Sony dan de HMZ-T3 geïntroduceerd. De bril is weer lichter (320gram) geworden, heeft ondersteuning voor 7.1 geluid en nog steeds dezelfde OLED 720p displays. De grootste verandering is dat dit model volledig draadloos gebruikt kan worden door de ingebouwde accu welke volgens Sony een speelduur zou moeten hebben van 3 uur. Als je de bril met HDMI aansluit zou je deze 7 uur moeten kunnen gebruiken.

De bril heeft ondersteuning voor Windows & PlayStation en is aan te sluiten via HDMI of MHL (Mobile High-Definition Link). De adviesprijs ligt wel een stuk hoger dan de T2, op € 1299,- voor de HMZ-T3W (het draadloze model). Of de niet-draadloze variant ook naar Europa komt is nog niet bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie