game nieuws Log in

Gamers die fan zijn van de Sons of Anarchy tv-serie kunnen in hun handen wrijven; de maker van de serie, Kurt Sutter, meldde dat een videogame gebaseerd op de populaire show ‘zeker’ geproduceerd zal worden. “Ik kan jullie nu niet meer details geven maar ik zal jullie zeggen dat er zeker een SOA game komt, het wordt echt f***ing gaaf”, aldus Sutter op Twitter.

Volgens Sutter zal de Sons of Anarchy-game een first-person action adventure titel worden met HD graphics. Hij pochte ook dat het spel representatief zal zijn voor “de evolutie van gaming”. Tot op heden heeft de beste man verschillende pogingen gedaan om een game rondom de show te maken die allemaal mislukten. De meest recente update kwam in november van 2012 toen Sutter zei dat de game waar hij aan werkte dood zou zijn. Het is vooralsnog onduidelijk of hij het momenteel over hetzelfde project heeft als toentertijd of over een geheel nieuwe titel.

Op het moment van schrijven zijn er nog geen details vrijgegeven over onder andere de platformen waarop de game zou moeten uitkomen of welke studio het spel aan het ontwikkelen is. Sutter heeft eerder al Rockstar Games benaderd om te kijken of ze geïnteresseerd waren in het ontwikkelen van de Sons of Anarchy-titel. De serie die onlangs zijn zesde seizoen afsloot, draait om een hechte groep bikers met een criminele en gewelddadige achtergrond die zich bevinden rondom het fictieve stadje Charming in Californië.




Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *