game nieuws Log in

SNES | Pixel Vault

Het lijkt erop dat Super Nintendo-spellen binnenkort ook te spelen zullen zijn op de Nintendo Switch. Twitteraars @OatmealDome, @KapuccinoHeck en @Simon1844 vonden in de code van de NES Switch App een aantal emulators, waaronder één voor Super Nintendo-spellen. Ook vonden ze een lijst van SNES-titels.

Nintendo Switch-gebruikers met een Nintendo Switch Online abonnement konden eerder al NES-spellen spelen op de console. De ontdekking van vandaag lijkt er echter op te wijzen dat ook SNES-spellen binnenkort beschikbaar zullen zijn op de Switch. @OatmealDome vond een viertal emulators, waarvan er één ook al te vinden was op de Super NES Classic Edition.

@KapuccinoHeck liet eerder al via een tweet weten een lijst SNES-titels gevonden te hebben. Het betreft onder andere games als Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Yoshi’s Island en Super Metroid.

Er wordt gespeculeerd dat een van de overige twee gevonden emulators wellicht voor de Nintendo 64 is bedoeld. Of dit daadwerkelijk het geval is, is nog onbekend. Ook een officiële releasedatum voor de SNES-spellen blijft vooralsnog uit.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *