game nieuws Log in

Shadow of the Tomb Raider | Pixel Vault

Met QuakeCon 2019 aan de gang zouden we bijna andere games vergeten. Gelukkig doen we dat niet. Eidos Montreal en Square Enix lieten namelijk nieuwe gameplay rond Shadow of the Tomb Raider op ons los. In dit filmpje is Lara Croft een sluwe sluipmoordenaar.

In het eerste filmpje proberen Lara en Jonah zich staande te houden in een neerstortend vliegtuig. Echter net voor de crash plaatsvindt, komt game director Daniel Chayer-Bisson in beeld. In dit korte stukje vertelt Chayer-Bisson meer over het verhaal en de jungle. Na zijn praatje verandert het beeld opnieuw en komen we terecht in de jungle.

Hier moet het hoofdpersonage, door middel van de omgeving, Trinity-soldaten een kopje kleiner maken. Zo maakt een pijl een naburige vijand zo gek dat hij zich tegen zijn bondgenoten keert. Naast een pijl zien we ook hoe dodelijk haar boog en mes kunnen zijn. Als laatste kunnen we in deze titel ook experimenteren met molotovcocktails en jerrycans. Op die manier is Lara geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Shadow of the Tomb Raider ligt op 14 september in de winkelrekken voor PlayStation 4, Xbox One en pc.Meer weten:

Lees hier al het Shadow of the Tomb Raider nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *